Welkom in groep 7/8

Elske VosGroep 7/8 welkomsttekst

Hoi allemaal, welkom bij ons in groep 7/8!

Voor de helft van de klas het einde van de basisschooltijd, met allemaal leuke dingen in het vooruitzicht. Aan het begin van het jaar denken de kinderen daar al aan en iedereen kijkt uit naar het nieuwe schooljaar.

We begonnen dit jaar met juf Sabrina en juf Thirza, maar na de herfstvakantie is juf Inge haar Lio-stage bij ons begonnen. Juf Inge werkt van maandag t/m woensdag en juf Thirza donderdag en vrijdag. . Op vrijdagochtend hebben we altijd gym van meester Maarten, superleuk!

We werken de ochtenden hard aan het rekenen op onze Snappet. Dat is onze tablet waar we de lessen op maken van rekenen, maar ook van spelling. Het is heel handig, want ons werk wordt direct nagekeken en we kunnen het dan soms nog eens proberen. En de juffen kunnen tijdens de les en na de les goed zien wat we lastig vinden en waar we hulp nodig hebben. In de middagen werken we vaak aan thema. Elke 6 a 8 weken werken we aan een thema en in deze lessen worden biologie, aardrijkskunde en geschiedenis verwerkt. Het is elke keer weer een verrassing waar het thema over zal gaan, en vaak maken we ook nog een leuk uitstapje tijdens het thema of komt er iets of iemand in de klas. Zo leren we de samenleving goed kennen!

We kunnen nog veel meer vertellen, maar door middel van foto’s en verhalen kunt u het hier allemaal bijhouden en volgen!

Groetjes van groep 7/8 🙂