Welkom in groep 3/4

Elske VosGroep 3/4, Groep 3/4 welkomsttekst

Onze groep 3/4 heeft 26 leerlingen. We houden veel van bewegen. Dit doen we niet alleen op muziek en tijdens het buitenspelen, maar soms leren we ook lezen, spelling en rekenen met bewegen.

Op maandag dinsdag en woensdag werkt juf Diana in de klas. Op maandag- en dinsdagochtend werkt juf Sabrina met groep 4 in het lokaal naast ons. Op de donderdag en de vrijdag werkt juf Lizette in de klas. En op de donderdagochtend werkt juf Carolien afwisselend met groep 3 en 4 in het lokaal naast ons.

We lezen, schrijven, rekenen, gymmen, leren hoe we op een goede manier met elkaar om kunnen gaan en nog veel meer. Veel dingen leren we in een thema. Zo hebben we wel eens gewerkt over de chocoladeletterfabriek en zijn we in Zaandam wezen kijken hoe chocoladeletters gemaakt worden. Tijdens het thema leerden we hoe chocolade gemaakt wordt. Welke letters de hoofdletters zijn, we stelden vragen en gingen op onderzoek naar de antwoorden. groep 4 leerde hoe je een mail moet schrijven en sturen.

Op de site laten we foto’s zien en schrijven we stukjes over de thema’s waar we over werken. Maar ook andere dingen die we leren kunt u hierop vinden. Veel plezier met lezen.