Elske Vos
*directie
*maandag, dinsdag en donderdag

Ik ben Elske Vos en werk al heel wat jaren met veel plezier op basisschool Floriant. Jaren heb ik les gegeven in de bovenbouw, maar sinds april 2020 geef ik leiding aan het team van Floriant. Ik vind het belangrijk dat onze kernwaarden; Liefde, Vertrouwen, Nieuwsgierigheid en Veerkracht worden uitgedragen in onze visie en ons dagelijks handelen.

 


Iris Kamp
*leerkracht groep 1/2
*donderdag en vrijdag

Mijn naam is Iris Kamp. Wat is het genieten om in groep 1/2 te mogen werken. Jonge enthousiaste kinderen die graag wil ontdekken en leren. Het is fijn om te zien dat bij ons op school ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo mag ontwikkelen.

Naast het lesgeven ben ik coördinator OGO.

 


Marion Klinge
*leerkracht groep 1/2
*maandag en dinsdag

Ik ben Marion Klinge. Met veel plezier geef ik sinds dit schooljaar les aan de kleuters op maandag en dinsdag. Ik vind het erg leuk om uitdagend onderwijs vorm te geven aan de hand van de thema’s waarmee we werken. De betrokkenheid van de kleuters is dan groot! Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij als leerkracht. Naast het lesgeven ben ik actief in de MR.


Erika Kalkman
*leerkracht groep 3/4
*woensdag, donderdag en vrijdag

Ik ben Erika Kalkman en stond ruim 25 jaar met veel plezier in groep 1/2. Sinds schooljaar 2019-2020 sta ik voor groep 3/4. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en op hun eigen niveau en tempo kunnen ontwikkelen. Naast het lesgeven ben ik Kanjercoördinator/anti-pestcoördinator en contactpersoon van de vertrouwenscommissie. In mijn vrije tijd kunt u mij in de natuur of in de sportschool vinden!

 


Lisa Nanninga
*leerkracht groep 3/4
*maandag, dinsdag

Mijn naam is Lisa Nanninga en ik werk sinds dit schooljaar op Floriant. Ik ben bezig met mijn studie en ik doe nu mijn eindstage. Ik sta drie dagen met heel veel plezier voor groep 3/4. 

 


Lara Schaap
*leerkracht groep 5/6
*vakleerkracht gym
*maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Ik ben Lara Schaap en werk sinds 2019-2020 op basisschool Floriant. Ik ben hier begonnen met mijn laatste stage en ben daarna met veel plezier gebleven. Sinds dit schooljaar geef ik ook de gymlessen voor groep 3-8. In de klas vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen om zichzelf te kunnen zijn. 

 


Lianne de Boer
*leerkracht groep 5/6
*dinsdagmiddag en vrijdagochtend

 

Mijn naam is Lianne de Boer en ik werk sinds dit schooljaar 2 dagdelen per week in groep 5/6. Het leuke aan het werken met kinderen van deze leeftijd is dat ze soms nog zo heerlijk jong en nieuwsgierig zijn, maar soms ook al behoorlijk groot en stoer! 

 


Anette in ’t Veld
*leerkracht groep 7/8
*maandag, dinsdag en vrijdag

Dag, mijn naam is Anette in ‘t Veld. Ik ben 50 jaar, getrouwd en moeder. Ik geef les aan groep 7/8. Het is een gezellige groep, er is een leuke sfeer in de klas. Ik vind het belangrijk om leerlingen aan te moedigen om zich te bekwamen in hun persoonlijke talenten, of dat nu schoolvaardigheden zijn of andere vaardigheden. Het is belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen zijn en zich gewaardeerd weten. 

 


Sabrina van Bekkum
* leerkracht groep 7/8
* woensdag en donderdag

* (tijdelijk) IB op dinsdag en vrijdag

Ik ben Sabrina van Bekkum en werk al een aantal jaar in de midden- en bovenbouw. Ik geniet ervan om in de groep met zoveel verschillende kinderen te werken! Naast de klas houd ik me bezig met de PR van onze school en communicatie binnen het team. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport.

 


Janneke Schelling
*extra ondersteuner
*dinsdag en donderdag

Met veel plezier werk ik, Janneke Schelling, sinds oktober 2014 op Floriant. Twee ochtenden per week geef ik rekenlessen: Ondersteuning aan kinderen voor wie één plus één drie is, uitdaging voor kinderen die willen weten wat pi is.

 


Caroline Bakker
* onderwijsassistente
* dinsdag

Mijn naam is Caroline Bakker- Middel en ben 20 jaar als ouder betrokken geweest op Floriant. In die tijd ben ik onderwijsassistent geworden op school wat ik nu al 17,5 jaar doe,en wat mij nog geen moment is gaan vervelen. Het is heel fijn om apart met kinderen te kunnen werken en ze op weg te kunnen helpen. Maar het is ook fijn om mijn collega`s te kunnen helpen om kinderen verder in hun ontwikkeling te brengen. Na schooltijd geef ik nog blokfluit les op school.

 


Mirjam Everaars
*onderwijsassistente
*woensdag


Alianne Nanninga
*onderwijsassistente
*maandag, dinsdag en donderdag


Caroline Schaap
*administratie medewerker
*dinsdag

Ik ben Caroline Schaap en doe sinds 12 jaar de administratie. Je kunt mij op dinsdag op school vinden. Ik zorg  er onder andere voor dat de leerlingen ingeschreven worden in ons schoolsysteem, de facturen worden verwerkt. In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag.

 


Elise Roth
*pedagogisch medewerker

 


Eva Salomons
*pedagogisch medewerker